IntraMedic är ett dynamiskt och växande distributörsbolag med verksamhet i Sverige och Danmark. IntraMedic säljer och utför service på utrustning från flera internationellt marknadsledande medicintekniska leverantörer inom diagnostisk lungfunktion och kardiologi, träning, fysisk prestation och rehabilitering.

IntraMedic har ett brett register av kunder från det stora universitetssjukhuset till den privata läkaren. Vi har även kunder inom forskning, universitet och testcenter. Produkterna spänner över följande områden:

- Diagnostisk lungfunktion och kardiologi
- Utrustning för att mäta arbets- och vilometabolism
- Mätutrustning för olika tester inom idrottsfysiologi
- Rehabilitering
- Hälsofrämjande träning, bl.a. för den aktive senioren

Hos oss står alltid kunden i centrum. Vi genomför kontinuerliga utbildningar för att hålla en hög nivå av kunskap och bidra till våra kunders utveckling samt strävar efter att ge en snabb support. Tillsammans med våra kunder försöker vi hitta den bästa lösningen och levererar alltid kvalitetsutrustning med hög prestanda.

IntraMedic grundades 1990 av Niels Fischer som fortfarande är en av våra huvudägare och styrelsemedlem.
Moderbolaget IntraMedic Holding A/S har sitt säte i Köpenhamn och är privatägt av dels vår grundare samt fyra privatpersoner varav två är operativt aktiva i bolaget.
Verksamheten bedrivs i två dotterbolag (IntraMedic A/S och IntraMedic AB) där vi idag är drygt 25 personer anställda och totalt omsätter ca 100MSEK.
Strategin är att driva en långsiktig tillväxt i bolaget genom att knyta de bästa produktleverantörerna avseende funktion och kvalitet till sig och investera i personalens kompetens så att Intramedic blir en naturlig samarbetspartner för kunder med höga krav på klinisk kvalitet och utveckling.

All IntraMedics personal präglas av klinisk förståelse och kundnärhet där de flesta har en klinisk bakgrund och utbildning.
Alla har en unik kunskap och erfarenhet, vilket gör att samarbete och respekt för varandra blir viktigt för att utnyttja denna dynamiken.

Personalgrupperna är:
• Produktspecialist/säljare
• Service- och supportingenjör
• Order och kundsupport
• Finans
• Ledning

 

Service- och integrationstekniker inom MedTech

Spännande roll för dig med stort IT intresse i kombination med kliniskt intresse till ett växande MedTech företag

Vi söker dig som har ett stort IT intresse i kombination med kliniskt intresse och som vill jobba med support och problemlösning i ett mindre bolag med varierande arbetsuppgifter, stort ansvar och mycket kundkontakter. Tjänsten kräver en mycket driven person som får "saker att hända" och kapabel att åstadkomma mervärdesprojekt/samarbeten, vilket resulterar i affärsresultat på kort och lång sikt.
Du skall vara driven, självgående och lyhörd för kundernas behov för att på så sätt kunna leverera de bästa lösningarna och den bästa servicen.
Du motiveras av kontakten med människor och är bra på att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Det är också viktigt att du är en lagspelare som arbetar väl tillsammans med kollegor och kunder.
I din roll som Service- och integrationstekniker inom MedTech kommer du främst att fungera som support till kunder för bland annat installation, felsökning, driftsättning och optimering.

Möjligheter – “what’s in it for you”
• Möjlighet att arbeta i ett litet snabbrörligt distributörsföretag i tillväxt, med stabila och långsiktiga ägare
• Vara en del i ett team av professionella, dedikerade och skickliga kollegor med stor stolthet över sina produkter
• Arbeta i en prestigelös, transparant miljö med en starkt fokus på utveckling och framdrift
• Du kommer ha en nyckelroll med brett ansvarsområde i ett mindre bolag (högt och lågt) i en platt organisation med korta beslutsvägar
• Stort eget ansvar att påverka och förbättra IntraMedic
• Du kommer arbeta nära svenska kunder i nära kontakt med kollegor och arbeta med produkter som gör nytta samt är marknadsledande inom diagnostisk lungfunktion

Huvudsakliga ansvarsområden
Som Service- och integrationstekniker inom MedTech hos IntraMedic får du ansvar för vår support vilket inkluderar många olika arbetsuppgifter:
• Systemintegration
• Underhåll av hårdvara samt installation / testning av mjukvara
• Konfigurationer
• Applikationsstöd
• Tekniskt säljstöd
• Felsökning och förebyggande underhåll
Du kommer att jobba nära våra svenska kunder från det stora universitetssjukhuset till den privata läkaren. Vi har även kunder inom forskning, universitet och testcenter. Vi är en relativt liten men växande organisation och det kan därför finnas möjligheter att ta andra roller eller ansvar i framtiden. IntraMedic har ett brett register av kunder

Kontakt
För mer information om tjänsten och förfrågningar– kontakta Jarl Molin, jarl.molin@peaksearch.se / 070-560 20 56
http://www.peaksearch.se