PeakSearch är väletablerat och ledande inom kvalitetsrekrytering av chefer och specialister inom Life Science i Norden.
PeakSearch har haft en stark utveckling och stora framgångar de senaste åren, vilket resulterat i flera uppdragsgivare och allt fler genomförda rekryteringsuppdrag.

PeakSearch fokuserar på att rekrytera rätt kompetens till nyckelpositioner i företag och organisationer i Norden.

Vår rekryteringsmodell – Värderekrytering, är utvecklad för att generera ett långsiktigt affärsvärde för våra kunder genom att rekrytera rätt kompetens. Värderekryteringsprocessen baseras på de vetenskapligt bäst dokumenterade urvalsmetoderna kombinerad med en djup kunskap och förståelse för kundens bransch och affär.

PeakSearch rekryteringstjänster är utvecklade för att ge det bästa och mest relevanta beslutsunderlaget för varje rekrytering.

PeakSearch konsulter har en hög formell kompetens och erfarenhet inom rekrytering och personbedömning. Vårt arbete bygger på djup branschkunskap, ett nära samarbete och ett stort personligt engagemang för kunden och kandidaterna.

Med värderekrytering följer en långtgående kvalitetsgaranti för varje rekryteringsuppdrag.

PeakSearch finns i trevliga lokaler på Eriksbergsgatan 10 i centrala Stockholm och med filialer i Lund och Uppsala. Vidare finns ett nätverk av samarbetspartners i Norden och Europa.
Researcher/Juniorkonsult
Vi söker en orädd och energirik talang med fokus på kvalitetsrekrytering
PeakSearch har en stark ställning inom rekrytering i Life Science och närliggande sektorer i Norden.

Vi har en ökad efterfrågan på våra rekryteringstjänster och söker därför en Researcher/Juniorkonsult till huvudkontoret på Eriksbergsgatan 10 i centrala Stockholm.

Tjänsten innebär delansvar för rekryteringar till nyckelpositioner inom Life Science i Norden. Det innebär att tillsammans med Rekryteringskonsult genomföra rekryteringsprocessen enligt PeakSearchs välrenommerade och väldokumenterade rekryteringsmodell - Värderekrytering.

Tjänsten är omväxlande och bred och innehåller t ex kund- och kandidatkontakter, search, arbetsanalys, research, screening, urval, tester, värdering, rapportering, referenstagning och kontroller i rekryteringsuppdragen.

Vi söker en orädd och energirik talang med erfarenhet från rekrytering, helst som Researcher. Det är viktigt att du är intresserad av människor, samarbetsinriktad och en duktig kommunikatör. Vidare är du noggrann och serviceinriktad med en vilja att lösa små och stora utmaningar.

Som Researcher/Juniorkonsult på PeakSearch blir du en rekryteringsspecialist och viktig kugge i våra rekryteringsprojekt. För att lyckas som Researcher/Juniorkonsult på PeakSearch har du troligen följande färdigheter och kompetenser;

• Driven och effektiv - trivs med ansvar och ett hög tempo
• Orädd och utåtriktad med ett stort intresse för människor
• God kommunikatör (muntligt och skriftligt)
• Förmåga att arbeta strukturerat och noggrant med hög kvalitet i alla steg i rekryteringsprocessen
• Bra samarbetsförmåga
• Vilja att ständigt utvecklas inom rekrytering och bidra till sin egen och PeakSearch utveckling
• Dynamisk, positiv och följsam personlighet

Vi som arbetar på PeakSearch är ett kreativt, kvalitetsinriktat och dynamiskt team med en positiv stämning och atmosfär. På PeakSearch drivs vi av att överträffa våra kunders- och kandidaters förväntningar i varje uppdrag. Och givetvis är alla konsulter delansvariga för det ständigt pågående utvecklings- och kvalitetsarbetet för våra rekryteringstjänster.

För dig som brinner för rekrytering kan vi erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb i ett företag som arbetar innovativt, långsiktigt och målinriktat med Värderekrytering. För rätt person kan vi erbjuda goda villkor och utvecklingsmöjligheter.

För mer intresseanmälan och mer information vänligen kontakta Magnus Klingberg, Vd, PeakSearch på tel 08-545 00 100, mobil 070-678 09 92, e-post magnus.klingberg@peaksearch.se, http://www.peaksearch.se