Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

AFRY´s Affärsområde Food & Pharma har cirka 450 medarbetare med huvudinriktning mot livs- och läkemedelsindustrin. Food & Pharma har idag kontor på flera orter i Sverige, Norge, Danmark och Estland.

Vår affärsidé är både att underhålla och utveckla vår konsultaffär som sker på uppdragsbasis samt våra projektleveranser och helhetsåtaganden.Våra projekt omfattar från förstudie av projekt till design, genomförande, validering och uppföljning av nya processanläggningar till fabriker.

Affärsområdet kännetecknas av lång branscherfarenhet och hög kompetens inom projektledning, processdesign, automation och kvalitetssäkring. Food & Pharma ingår inom AFRY och är ledande aktör inom sitt område och fortsätter att expandera mot nya marknader internationellt.


 

Konsultchef Life Science AFRY

Spännande ledaruppdrag med inriktning på Automation & Industrial IT

Rollen som Konsultchef Life Science innebär ansvaret för att leda, driva och utveckla en sektion inom Automation där resultat-, budget- och personalansvar ingår.

Du ansvarar för att utveckla affärerna i sektionen med fokus på såväl befintliga som nya kundrelationer.

Du ansvarar för att leda och utveckla medarbetare och team för att skapa de bästa förutsättningarna för engagemang, trivsel, utveckling och resultat.

Det finns två huvudområden för affärerna och uppdragen i sektionen; Konsultverksamhet och Projektaffär.

Sektionen har mycket hög kompetens inom automation där flera i gruppen är certifierade specialister samtidigt som vi har flera juniora talanger som vi lär upp i våra projekt. Sektionen kör mycket projektleveranser där arbetet utförs på AFRYs kontor men även ute hos kund, samtidigt som vi jobbar med löpande uppdrag ute hos kund också.

Utöver en nyckelroll, ingå i ledningsgruppen för Business Unit
East North, samt kontinuerlig utveckling och grymma kollegor kan vi som arbetsgivare erbjuda dig att vara med på AFRYs fortsatta förändringsresa. AFRY har idag ett starkt varumärke och en enorm teknikbredd och vi har planer på ökad internationell exploatering.

Möjligheter med tjänsten som Konsultchef Life Science

- Ett spännande ledaruppdrag i ett av Sveriges mest ansedda företag
- Som ledare och medlem i ledningsgruppen för Business Unit Food & Pharma East/North är du en nyckelspelare och viktig del av affärsområdets fortsatta utveckling
- En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra på daglig basis i vårt arbete.
- En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
- Årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning mm.
- Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur- och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.
- En trygg anställning med fast lön och kollektivtal – komponenter som är en självklarhet för oss!

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Profil - Konsultchef Life Science
- Du drivs av att göra affärer och att säkerställa förstklassig leverans till kund
- Du är en duktig Säljare med dokumenterade resultat, gärna från Konsultverksamhet
- Du är en erfaren och duktig ledare med en gedigen kompetens när det gäller att leda och utveckla medarbetare och team. I det ingår att engagera och skapa en positiv miljö med inriktning på möjligheter, utveckling och resultat
- Du har en bra personkännedom och du motiveras av att skapa goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor
- Du är van vid förändringsarbete, både gentemot kund och inom en organisation
- Du har en bra beslutsförmåga
- Du har ett kontaktnät inom branschen som bidrar till vår gemensamma utveckling
- För att kunna utveckla vår affär ser vi gärna att du har erfarenhet från tillverkande läkemedelsindustri (GMP).
- Erfarenhet av automation (försäljning av automationsprojekt är meriterande)
- Sist men inte minst så vill vi att du, precis som vi, vill ha kul på jobbet!

Kontakt
För mer information och dialog om tjänsten som Konsultchef Life Science kontakta Magnus Klingberg, Senior Rekryteringskonsult på PeakSearch.

Magnus Klingberg, Senior Rekryteringskonsult PeakSearch
magnus.klingberg@peaksearch.se
+46(0)70-678 09 92
http://www.peaksearch.se