GEDEON RICHTER
The company was founded in 1901 by Hungarian pharmacist Gedeon Richter. Today Richter has grown to become a multinational pharmaceutical company with headquarters in Budapest. The company's products are distributed in more than 100 countries and it employs around 11,000 people worldwide.
Innovation and the research of original drug molecules have always been key elements in the Company's strategy. With 1000 employees in the field of research and development, Richter's main areas of focus are the treatment of benign gynaecological conditions and diseases of the central nervous system.
The Women's Health Division of Richter is dedicated to the development and commercialisation of innovative drugs for women's reproductive medicine. The company is one of very few in the world to offer a comprehensive portfolio of products for gynaecological conditions.
R&D activities within Women's Health focus on developing non-invasive medical treatments for common gynaecological conditions which are currently under-treated. Many of these conditions can have a severe impact on the patient's quality of life. The company has a pipeline of innovative compounds which includes several first in class molecules with development stages spanning from pre-clinical to newly licensed.
Gedeon Richter Global website – http://www.richter.hu

 

Key Account Manager Södra Sverige TILLSATT

Brett regionalt ansvar för attraktiv portfölj inom Kvinnohälsa

Gedeon Richter i Norden – ledande inom kvinnohälsa

Gedeon Richter är ett ungerskt läkemedelsföretag som har arbetat för kvinnors hälsa sedan 1901. Företagets huvudinriktning ligger inom gynekologi och antikonception med originalprodukter och generika i sortimentet. Företaget är sedan några år etablerat i Norden med en kraftig tillväxt och för närvarande ca 15 anställda. Det nordiska huvudkontoret finns i Stockholms innerstad.För mer information om Gedeon Richter Nordics besök http://www.gedeonrichter.se.

Gedeon Richter marknadsför för närvarande Esmya® vid myom och Azalia® ett antikonceptivt läkemedel i Norden. Det finns även ytterligare ett par intressanta produkter inom kvinnohälsa på väg in i portföljen längre fram.

Esmya är ett nytt unikt originalläkemedel vid myom med en stor potential i marknaden. Esmya är ett attraktivt alternativ till kirurgi för kvinnor med myom. Läkemedlet har fått ett positivt mottagande med en god försäljningstillväxt. Inom kort förväntas Esmya få en utvidgad indikation vilket förbättrar möjligheten för flera kvinnor att få behandling med läkemedlet.

Azalia är ett så kallat branded generics med en intressant klinisk profil. Azalia är ett så kallat minipiller utan östrogen, vilket kan vara fördelaktigt för många kvinnor.

Vi söker nu en duktig Key Account Manager med ansvar för Skåne, Blekinge och Småland som kan utveckla våra affärer inom kvinnohälsa i regionen.

Rollen som Key Account Manager (KAM)
Key Account Managern (KAM) ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av olika säljdrivande aktiviteter av produkter inom kvinnohälsa i sin region. I tjänsten ingår ett ansvar för försäljningsprognos och kostnadsbudget i regionen.

Som KAM är du ansvarig för att utveckla affärerna inom kvinnohälsa i regionen. Esmya är den viktigaste produkten och huvudfokus för arbetet. I det fortsatta arbetet med Esmya är målet att förändra beteenden och behandlingstraditionen för myom och på så sätt skapa förutsättningar för en fortsatt tillväxt för Esmya.

En viktig del av arbetet är att etablera och utveckla långsiktiga relationer med gynekologer, kirurger, barnmorskor, Key Opinion Leaders (gynekologi och kirurgi), verksamhetschefer i specialistvården, läkemedelskommittéer, expertgrupper, inköpare och landstingsadministratörer, politiker, opinionsledare, apotek, med flera. De tre viktigaste målgrupperna är Medicinska opinonsledare, läkemedelsbudgetansvariga och förskrivare och insatserna mot dessa grupper behöver optimeras så att försäljningsmålen nås.

KAM arbetar i nära samarbete med vården och kunderna för att uppnå bästa möjliga lösningar utifrån deras behov. Det innebär förutom ordinarie säljmöten även utveckling av olika typer av affärsdrivande samarbeten, utbildning, projekt och initiativ tillsammans med vården.

Rollen innehåller såväl säljarbete som projektarbete samt planering och genomförande av marknadsföringsaktiviteter. Du kommer att arbeta ifrån ett hemmakontor med resor i din region.

Kvalifikationer och kompetenser
Den vi söker
Vi söker en affärsmässig, innovativ, självgående och resultatorienterad Key Account Manager. Det är viktigt att du motiveras av bredden i arbetet med ansvar för olika typer av aktiviteter och projekt riktade mot olika målgrupper (t ex Key Opinion Leaders, övriga beslutsfattare, betalare, förskrivare och användare).

Du har lätt att bygga goda och varaktiga relationer och att du är en duktig kommunikatör såväl muntligt som skriftligt.

Det är viktigt att du är innovativ och kreativ med en förmåga att se möjligheter för affärerna i regionen. Fokus på att identifiera och utveckla de aktiviteter, relationer och lösningar som löser problem och driver affärerna framåt i regionen.

Det är viktigt att du har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i ett affärssammanhang och göra rätt prioriteringar.

Du är mål- och resultatinriktad, tycker om ett högt tempo i arbetet, tar initiativ och får saker och ting gjorda.

Gedeon Richter söker en teamspelare skapar samverkan med kunder i sjukvården och som gärna samarbetar med andra i företaget och generöst delar med sig av sin erfarenhet och kompetens.

Kontakt
För information, frågor och intresseanmälan för tjänsten som Key Account Manager, kontakta
Magnus Klingberg, Rekryteringskonsult på PeakSearch.
Tel +46-(0)8-545 00 100, +46 (0) 70 678 09 92
E-post magnus.klingberg@peaksearch.se
Ansök direkt på http://www.peaksearch.se