ResMed
ResMed är ett globalt ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av innovativa medicinska produkter för utredning och behandling av andningsrelaterade sjukdomar med fokus på sömnapné. Vi är ca 4300 anställda i världen, många av dem i Sydney i Australien där ResMed startades för 25 år sedan. Vi har ett komplett och brett sortiment av produkter i mer än 100 länder runtom i världen som säljs via egna kontor samt ett nätverk av återförsäljare. Vårt mål är en ständig utveckling av avancerad innovativ teknologi inom sömnmedicin och ventilation och att göra våra produkter tillgängliga för alla. För att nå detta mål har vi alltid en respektfull och etisk hållning mot både våra kunder och våra anställda. Vi omsätter globalt ca 1.5 miljarder USD.

 

Produktspecialist - Kardiologi TILLSATT

ResMed Sverige
I Sverige är vi 25 anställda som arbetar i ett positivt arbetsklimat och med fantastiska produkter som förbättrar människors liv. Det svenska huvudkontoret ligger i Kista. ResMed är för andra året i rad utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser enligt ”Great Place to Work”.

Sömnapné och hjärt- och kärlsjukdom
Förekomsten av sömnapné bland den vuxna befolkningen är ungefär 10 % och den vanligaste formen är obstruktiv sömnapné. Omkring 90 % av alla personer med sömnapné har ännu inte fått varken diagnos eller behandling för sin sjukdom. De senaste årens globala forskning visar starka samband mellan sömnapné och hjärt-kärlsjukdom. Förekomsten av sömnapné hos patienter med hjärt-kärlsjukdom är ungefär varannan hjärtpatient. ResMed har en stor kunskap, erfarenhet och mycket bra behandlingshjälpmedel inom området och står därför starkt rustat för att kunna tillgodose den underbehandlade gruppen av patienter.

Rollen som Produktspecialist Kardiologi
Rollen som Produktspecialist är en nyckelroll på ResMed i Sverige. Tillsammans med Affärsutvecklingschefen ansvarar du för att bygga upp affärsområdet Kardiologi för de Key Accounts som ingår i din region (Affärsutvecklingschefen kommer fortsatt att vara ute mycket på fältet och man kommer att dela upp Key Accounts efter geografi och redan etablerade kontakter). Tjänsten är bred och innehåller affärsutveckling, Market Access, Key Account Management, projektledning, nätverksbyggande och försäljning. Du rapporterar till Affärsutvecklingschef Kardiologi.

Du kommer få vara med att bygga upp ResMeds kardiologiverksamhet som står inför en spännande utveckling. I rollen som Produktspecialist Kardiologi kommer du att tillsammans med Affärsutvecklingschef Kardiologi ansvara för konceptförsäljning inom kardiologi, att starta upp en ny medicinteknisk behandlingsform (CPAP, ASV) för patienter med kardiovaskulär sjuklighet och nattlig andningsstörning.

Kvalifikationer och kompetenser
Den vi söker
Vi tror att du är en duktig projektledare med en stark förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du är kommunikativ, självgående och tycker om att arbeta mot utmanande mål. Du är en ”doer” och tar initiativ.

Kvalifikationer
· Akademisk examen inom t ex naturvetenskap, farmaci, sjuksköterska eller ekonomi
· Flera års erfarenhet av framgångsrik försäljning mot sjukvården med dokumenterade goda försäljningsresultat
· Djup kunskap inom kardiologi
· Kunskap om hur kardiologiklinikerna är uppbyggda och fungerar i Sverige
· Relationer med Key Opinion Leaders inom Kardiologi i Sverige
· Meriterande är erfarenhet från att bygga upp ett nytt affärsområde
· Erfarenhet av konceptförsäljning och projektarbete är en fördel

Möjligheter med tjänsten som Produktspecialist Kardiologi
· Att vara med att bygga upp och utveckla ett nytt affärsområde inom kardiologi.
· Arbeta i ett mindre, framgångsrikt, expansivt, resursstarkt och dynamiskt företag med korta beslutsvägar.
· Verifierat mycket bra kultur – medarbetarundersökningen ”Great Place to Work”
· En möjlighet att bredda din erfarenhet och kompetens inom försäljning genom en bred roll där affärsutveckling, Market Access, projektledning och konceptförsäljning ingår.
· Som Produktspecialist Kardiologi får du ett brett eget helhetsansvar för affärerna i regionen
· Stor möjlighet till att bidra med idéer och att påverka
· Arbeta i ett litet team, med hög kunskap, bra samarbete och positiv atmosfär.
· Rollen som Produktspecialist Kardiologi ger goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Kontakt
För information, frågor och intresseanmälan för tjänsten som Produktspecialist Kardiologi, kontakta

Jenny Ringh, Rekryteringskonsult på PeakSearch
Tel +46-(0)8-545 00 100, +46 (0) 70 235 81 99
E-post jenny@peaksearch.se

Magnus Klingberg, Rekryteringskonsult på PeakSearch.
Tel +46-(0)8-545 00 100, +46 (0) 70 678 09 92
E-post magnus.klingberg@peaksearch.se

Ansök direkt på http://www.peaksearch.se