KIBI Care is part of KIBI Nordic AB.
We are a Nordic company with focus on healthcare. Our vision is to be the Nordic leader with medical documentation and diagnostics.
KIBI is located in Finland, Denmark, Norway and Sweden. Within KIBI we are approximately 50 employees with sales and consultants in all Nordic countries. Product Development is based in Sweden. The Care business also has a number of key partners which we base our solution on.
We have a large customer base in the Nordics with 200 000 users of our solution.

 

Quality- and Product Manager TILLSATT

Tjänsten som Quality- & Product Manager (QPM)

Sammanfattning av positionen
KIBI har haft en stark utveckling de senaste åren och har i samband med det kontinuerligt på olika sätt utvecklat sitt kvalitetsarbete. KIBI har bland annat uppnått certifiering enligt gällande EU direktiv för produkter i portföljen. Ansvaret för kvalitetsarbetet har hittills varit ett deltidsuppdrag för en inhyrd konsult som tillsammans med andra på KIBI utvecklat ett Kvalitetsledningssystem för företaget och produkterna.
För att fortsätta att utveckla kvalitetsarbetet och arbetet med företagets produkter förstärker KIBI nu den nordiska organisationen med en Quality- & Product Manager (QPM). Quality- & Product Managern (QPM) är en ny fast heltidstjänst på KIBI. QPM är medlem i den nordiska ledningsgruppen och rapporterar till VD.
QPM är huvudansvarig för KIBIs Kvalitetsledningssystem (Quality Management System). Det innefattar utveckling, dokumentation implementering och underhåll av Kvalitetsledningssystemet.
Vidare innebär rollen ett övergripande Produktansvar för befintliga och nya produkter i KIBIs portfölj.
QPM arbetar med ansvar för KIBI Care. QPM ansvarar för samtliga nordiska marknader och har ett nära samarbete med bland annat avdelningarna för utveckling, försäljning, marknadsföring, finans och leverans. Vi söker en Quality- & Product Manager med huvudansvar för KIBIs Kvalitetsledningssystem och produktansvar.

Den vi söker
Vi söker en duktig och driven QPM som brinner för kvalitetsarbete och samarbete. Du har erfarenhet från liknande ansvar och arbete med kvalitetsfrågor och produkter, gärna inom Medicinsk teknik, Healthcare IT eller hälso- och sjukvård.

Som ledare av utvecklingen av företagets kvalitetsarbete är det viktigt att du har en förmåga att skapa ett intresse, engagemang och motivation i hela företaget kring dessa frågor.

För att lyckas i rollen krävs en stark personlighet med integritet att leda, driva och utveckla kvalitetsarbetet. Detta kombinerat med en förmåga att samarbeta som tillsammans med andra specialister i företaget kan skapa optimala högt värderade lösningar för kunderna.

Profil - Utbildning och Erfarenhet
· Erfarenhet från arbete med ansvar för kvalitetsarbete, gärna med inriktning på hälso- och sjukvård (t ex Medicinsk teknik, Sjukvårdsutrustning, tjänster, Diagnostik, Healthcare IT, läkemedel eller liknande)
· Erfarenhet från arbete med produktbolag som arbetar enligt MDD / ISO 13485
· Erfarenhet från arbete med produktansvar är en fördel
· Erfarenhet från Projektledning är en fördel
· Kunskap om EU direktiv (t ex Medical Device Directives) och olika regelverk och standards (t ex ISO 13485)
· Kunskap om svensk sjukvård och landsting är en fördel
· Erfarenhet och kunskap om mjukvara är en fördel
· Van användare av MS Office
· Möjlighet att resa frekvent inom Sverige och Norden
· Goda kunskaper i engelska

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten som Quality- & Product Manager, välkommen att kontakta Magnus Klingberg eller Jenny Ringh, Rekryteringskonsulter på PeakSearch. Ansök gärna direkt på http://www.peaksearch.se.

Tel vxl 08-545 00 100
Mob Magnus 070-678 09 92
Mob Jenny 070-235 81 99
E-post magnus.klingberg@peaksearch.se
E-post jenny@peaksearch.se