Företaget

Företag: Coloplast AB
Roll: Kommunikations- och Kampanjspecialist, 12- mån VIKARIAT
Rapporterar till: Consumer Care Manager
Ansvarsområde: Sverige
Placering: Kungsbacka


Vår verksamhetsidé: Att göra livet lättare för människor med intima vårdbehov

Coloplast är en framgångsrik dansk koncern sedan 1955 som utvecklar, tillverkar och marknadsför medicintekniska produkter inom affärsområdena stomivård, urologi- och kontinensvård samt sår- och hudvård för en global marknad. Koncernen har drygt 10 000 anställda och omsätter 16,5 miljarder kronor. Coloplast AB är det svenska dotterbolaget, med säte i Kungsbacka, 44 anställda, en omsättning på ca 400 mkr och en marknadsledande ställning inom flera områden.

Coloplast produkter gör skillnad och ger känsla av trygghet för användare med särskilda behov. För mer information kring företaget och våra produkter, se Coloplast hemsida http://www.coloplast.se

 

Kommunikations- och kampanjspecialist, 12-mån VIKARIAT TILLSATT

Kungsbacka

Tjänsten

Vi söker nu en Kommunikations- och Kampanjspecialist till ett föräldravikariat på heltid i 12 månader. Tjänsten tillsätts senast den 1 november.

Dina arbetsuppgifter
Som Kommunikations- och Kampanjansvarig ansvarar du för att generera leads via kampanjer riktade mot slutanvändare, både online och offline. Kampanjerna utvecklas och effektueras i olika faser av patientcykeln. En viktig del är att planera och samordna kampanjaktiviteter och budskap mellan slutanvändare och vårdpersonal. Du måste också säkerställa att uttrycket i kampanjer till slutanvändare överensstämmer med övrig kommunikation. Ansvaret innefattar att tids-, innehålls- och utseendeplanera alla DTC-kampanjer, i samarbete med Marknad, delta i val av marknadsföringskanal samt i val av målgrupper.

Du ska driva utvecklingen av consumer marketing, bl a genom att utveckla den digitala marknadsföringen. Ansvaret innefattar även att genomföra aktiviteter för att driva nya namn till databasen.

Du är chefredaktör för tidningarna assistans och RIKare Vetande.

Arbetet är mycket utåtriktat och kräver samarbete både internt med Global Marketing-avdelningen och de lokala Marknadsteamen kring PR-aktiviteter, samt även externt med olika intressenter och samarbetspartners.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en stor analytisk förmåga och kan visa på tidigare implementerade och lyckade slutanvändarkampanjer i flera olika kanaler. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av online marknadsföring, företrädesvis från B2C, samt minst 4 års erfarenhet av lead generering och då specifikt inom Search Engine Marketing (SEM) och Search Engine Optimization (SEO). Minimikrav på tjänsten är högskolenivå inom kommunikation eller marknadsföring.

Som person har du en förmåga att samarbeta på ett effektivt sätt med både interna och externa intressenter. Du är säker i interna relationer och har förmåga att kommunicera med och påverka andra. Du är initiativrik, har en tydligt positiv inställning till samarbete och kan konsten att kompromissa samt uppvisar ett tydligt kommersiellt tänkande. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och tycker om att tänka utanför boxen. Du har en god organisations- och prioriteringsförmåga och levererar enligt uppsatta mål och tidsramar.


Kontaktinformation

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna Eva Runnerström eller Catharina Herbertsson, rekryteringskonsulter på PeakSearch.

e-mail: eva.runnerstrom@peaksearch.se
mobil: +46-701 72 53 79
e-mail: catharina.herbertsson@peaksearch.se
mobil: +46 706 15 27 72

Ansökan
Ansök gärna direkt på PeakSearch hemsida, http://www.peaksearch.se