Théa är ett oberoende läkemedelsföretag specialiserat på forskning, utveckling och kommersialisering av ögonprodukter utan konserveringsmedel. Théa har rötter som sträcker sig tillbaka till 1871 och är idag en global koncern och finns representerade i 65 länder. Idag är Théa det tredje största företaget inom oftalmologi i Europa.
Företaget bedriver forskning och utveckling inom ögats alla terapiområden. Filosofin bygger på att allt går att förbättra och förenkla. Théa har valt att inte att lansera några produkter om det redan finns produkter som gör samma sak. Efter många års forskning kunde Théa 1995 presentera den första generationen av ABAK® systemet – en multidosflaska för ögondroppar helt utan konserveringsmedel.

Théa Nordic inom OTC/Egenvård
Théa Nordic har sedan något år tillbaka etablerat en organisation som arbetar specifikt med produkter för Egenvård med apotek och optiker som primära målgrupper. Fokus inom OTC/Egenvård ligger framför allt på tre produkter – Thealoz® Duo, Blephaclean och Bleaphagel.


 

Produktspecialist Egenvård Syd TILLSATT

Apotek/Optiker

Utvecklingen inom Egenvård i Norden har varit positiv och nu skall organisationen expandera med ytterligare en tjänst. Vi söker nu en Produktspecialist med ansvar för Skåne, Blekinge och Småland, med fokus på Malmö/Lund området. Tjänsten som Produktspecialist är fältbaserad och ansvarar för försäljning av Théas Egenvårdsprodukter mot apotek och optiker. Tjänsten rapporterar till Nordic Sales Manager OTC.

Ansvarsområden
Du kommer att driva försäljningen av Théas produkter till apotek och optiker med stöttning av försäljningschefen. Du är ansvarig för att prioritera och koordinera satsningarna för att uppnå målen för distriktet. Mycket av utmaningen i tjänsten består i att långsiktigt utveckla relationer och samarbeten med apotek och optiker i distriktet.

Produktspecialisten ansvarar för kontakten med de enskilda apoteken och optikerbutiker i distriktet, vilket innebär ansvar för olika typer av affärsdrivande aktiviteter såsom kundbesök, samarbeten och utbildningsprojekt. Målet är att profilera Théas varumärken och driva rekommendation och försäljning av dem på apotek och i optikerbutiker. Du ansvarar också för att säkerställa att centrala kampanjer på Apotekskedjor optimeras lokalt. I tjänsten ingår även planering, utveckling, genomförande och uppföljning av andra aktiviteter, så som utbildningar och mässor.

Önskad profil
Vi söker en Distriktsansvarig med några års erfarenhet av försäljning, gärna inom OTC/Egenvård. Alternativt har du erfarenhet som optiker eller arbete i optikerbutik och har nedanstående kompetensprofil.

· Du är självgående och har god förmåga att självständigt planera och genomföra aktiviteter
· Du har god förmåga att identifiera kundbehov och håller en hög servicenivå mot dina kunder
· Du är en duktig på att presentera och övertyga
· Du har lätt för att söka upp och få kontakt med kunder samta att långsiktigt bygga relationer
· Du talar svenska och engelska flytande

Som Distriktsansvarig produktspecialist i OTC/Egenvårdsorganisationen blir du en viktig spelare på en spännande resa med att utveckla försäljningen av Théas nuvarande och framtida produktportfölj inom OTC/Egenvård. Du kommer att tillhöra ett engagerat team i ett spännande företag i tillväxt.För ytterligare information, kontakta gärna Catharina Herbertsson eller Eva Runnerström Rekryteringskonsulter på PeakSearch.

Kontakt information:

catharina.herbertsson@peaksearch.se  
Mobil: +46 706 152772

eva.runnerstrom@peaksearch.se 
Mobil: +46 70 172 53 79