Om Timik Group

Timik AB är en del av Timik Group, ett nordiskt hälso- och sjukvårdsföretag med fokus på medicintekniska produkter och utrustning för diagnostisering och behandling av akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Vi har särskilt fokus på produkter inom anestesi, infusion, pre-hospital, ventilation och neonatal sjukvård. I vårt sortiment finns både avancerad utrustning och ett stort sortiment av förbrukningsmaterial. Våra kunder är sjukvårdsregionerna samt privata vårdgivare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Vi strävar efter att göra de senaste framstegen inom medicinsk teknik tillgänglig för människor vars vardag påverkas av allvarliga medicinska tillstånd. Vi är experter på att leta reda på innovativ behandlingsteknik på global nivå som sedan kan distribueras till våra kunder i Norden.

Timik Group har huvudkontor i Sverige och har lokala säljkontor i Norge, Finland och Danmark. Hos Timik arbetar totalt cirka 60 medarbetare.

Our Mission:

Become the leading Nordic
MedTech distributor and preferred partner
in our chosen focus areas

För mer information om Timik AB och Timik Group, besök http://www.timik.se

 

Territory Manager Syd, Anestesi och Infusion

Spännande möjlighet i ett tillväxtbolag med produkter av högsta kvalitet, samt en mycket attraktiv och familjär företagskultur

Vår duktiga medarbetare Håkan har blivit befordrad till Product Manager Nordic. Vi rekryterar en ersättare för honom som ska arbeta i säljteamet Anstesi & Infusion.

Rollen som Territory Manager för distrikt Syd innebär sälj och kundansvar för regionen södra Sverige. Produktportföljen består av både apparater och förbrukningsmaterial inom anestesi, intensivvård, monitorering och infusion. Försäljningen sker framförallt genom offentliga upphandlingar där du träffar vårdpersonal, medicintekniker/ingenjörer, inköpare/upphandlare och andra beslutsfattare i Sveriges regioner.

Du representerar Timik och våra produkter på t ex upphandlingsmöten, produktdemonstrationer, provuppställningar och nylanseringar. Du kommer ingå i ett entusiastiskt och erfaret team av kollegor både på svensk och nordisk nivå. Du rapporterar till försäljningschef, fn VD Timik AB.

Vi har höga ambitioner och förväntningar på utvecklingen av de befintliga och nya produkterna i portföljen. Det är rimligt att resa och vara ute hos kunder åtminstone 2-3 dagar per vecka. Du planerar självständigt ditt arbete inklusive kontakter och bokningar av kundmöten och andra aktiviteter. En hög närvaro i kundsammanhanget är av högsta prioritet för framgång i tjänsten.

Möjligheter med tjänsten på Timik
- Timik Group är ett välkänt nordiskt företag med ett starkt varumärke och en lång framgångsrik historia och högkvalitativa produkter

- Bli en del av Timiks tillväxtresa som en viktig nyckelspelare– det innebär ett stort inflytande över planering och genomförande av säljuppdraget i din region

- Som Territory Manager får du möjlighet att arbeta med en attraktiv produktportfölj med etablerade och starka varumärken samt med nya innovativa produkter

- Du blir en del av en attraktiv företagskultur och ett samarbetsteam med hög kompetens och kunskap inom olika områden och funktioner

- För rätt profil kommer det att finnas stora möjligheter till professionell och personlig utveckling.

Den vi söker - profil
Har klinisk kunskap och helst erfarenhet inom anestesi/IVA eller inom akutsjukvård
Det är klart meriterande att ha erfarenhet från försäljning inom den medicintekniska branschen
B-körkort
Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som är utåtriktad, förtroendeingivande och pedagogisk. Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse samt att du är ordningsam och självständig. För att lyckas i tjänsten är du driven, har lätt för att skapa långsiktiga relationer och brinner för försäljning och hög kundservice.

Kontakt för förfrågningar, information och intresseanmälan:
Magnus Klingberg
Sr Rekryteringskonsult
magnus.klingberg@peaksearch.se
070-678 09 92
08-545 00 100