Cantargia är ett svenskt bioteknikföretag inriktade på utveckling av läkemedel för olika typer av cancersjukdomar samt autoimmuna/inflammatoriska sjukdomar.

Många sjukdomar är mycket komplexa och trots omfattande forskning finns ett stort behov av nya behandlingar. En sådan sjukdom är cancer. Trots stora framsteg är cancer fortfarande en av de vanligaste dödsorsakerna och en sjukdom förknippat med stort lidande.

På Cantargia ser vi därför vårt jobb som viktigt, utmanande och som en möjlighet att bidra till mer effektiva och skonsamma cancerbehandlingar i framtiden. Den kunskap vi har inom vår forskning går även att använda vid utvecklandet av produkter för andra svåra sjukdomar, t.ex. autoimmuna sjukdomar och inflammationssjukdomar.

Det som gör vår immunterapi unik är dess dubbla verkningsmekanism: den både angriper cancercellerna och motverkar tumörsjukdomens utveckling genom att hämma så kallad tumörinflammation.

Cantargia är börsnoterat på OMX Stockholms huvudlista (Mid Cap). Bolaget är inne i en expansiv fas och har idag ca 25 medarbetare, dessutom anlitas ett stort antal konsulter och kontraktsbolag. Cantargia har sitt kontor i Ideon Gateway i Lund. För ytterligare information om Cantargia, se företagets hemsida, http://www.cantargia.com 

Clinical Project Administrator


Attraktiv ny tjänst som
Clinical Project Administrator/Assistant till läkemedelsföretaget Cantargia i Lund!


Företag: Cantargia AB
Roll: Clinical Project Administrator/Assistant
Rapporterar till: Vice President, Clinical Development
Placering: Lund


Tjänsten som Clinical Project Administrator/Assistant

Vi söker en erfaren CPA både som administrativt stöd åt prövningsansvariga och den person som är ansvarig för löpande hantering och arkivering av dokument i kliniska studier, tillsammans med prövningsansvariga och övriga involverade. Därför ser vi gärna att du har både erfarenhet och intresse för olika IT-system för dokumenthantering. Då företaget är i en mycket aktiv fas, med nya kliniska aktiviteter under planering och uppstart, så behöver bolaget någon som tar ansvar för att initiera, strukturera och hantera den kliniska dokumentationen elektroniskt i ett dokumenthanteringssystem. Det är en stor fördel om du har vana från SharePoint eller liknande system och att du har lätt för att strukturera information samt förmåga att skriva klart och tydligt. Här får du möjlighet att bygga Cantargias dokumentationssystem från start. Tjänsten är en nyckelroll och mycket efterfrågad inom det kliniska teamet på företaget.

Arbetet kan också komma att innebära kontakter med externa parter, vara behjälplig vid möten samt att ta fram presentationsmaterial. Vi letar efter någon som är kreativ, proaktiv och ”serviceminded”. Du är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Eftersom tjänsten är ny i ett företag som hela tiden växer finns det stora möjligheter att påverka och utforma arbetsuppgifterna.

Cantargia bedriver till stor del sin verksamhet i en virtuell miljö och det är därför viktigt att du har en stark drivkraft och förmåga att ta egna initiativ samt arbeta självständigt och fatta snabba beslut. Då företaget är litet måste du ha en “can do” attityd och inte vara rädd för att kavla upp ärmarna. Samtidigt som du är självständig är du också en proaktiv lagspelare, som trivs med att vara ”serviceminded”. Du kommer att rapportera till bolagets VP Clinical Development.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Clinical Project Administrator/Assistant kommer du att vara ansvarig för:

• Administrativt stöd åt prövningsansvariga

• Bygga upp, implementera och underhålla dokumentationssystem

• Löpande hantering och arkivering av dokument i kliniska studier, både elektroniskt och i fysiska arkiv

• Administration av klinisk dokumentation i elektroniska data room

• Dokumentation, distribution och hantering av t ex sample kits, prover och reagens

• Administration av avtal och kontrakt med konsulter och CRO

• Vara behjälplig vid möten, ta fram presentationsmaterial m.m.Utbildning, kvalifikationer och erfarenhet

• Eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet

• Industrierfarenhet inom klinisk läkemedelsutveckling är en fördel

• Kännedom om den kliniska prövningsprocessen samt ICH GCP och övriga regelverk/principer som styr genomförande och rapportering av en klinisk studie är en fördel

• Erfarenhet av dokumenthantering och arkivering, med fördel avseende kliniska prövningar

• Vana av SharePoint eller liknande dokumenthanteringssystem

• God vana att hantera Microsoft Word, Excel och PowerPoint

• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skriftFärdigheter och kompetenser

• Visar intresse och förståelse för andra, vara en lagspelare med god kommunikativ förmåga

• Utvecklar arbetskunskap och sakkunskap genom kontinuerlig utveckling i professionen

• Visar en snabb förståelse av ny information samt förvaltar kunskap

• Stark förmåga att organisera, planera och genomföra aktiviteter enligt uppsatta mål; vara serviceinriktad och ha en positiv attityd, engagemang, och ett eget driv

• Förmåga att snabbt kunna adaptera till nya förutsättningarÖvrigt

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Ideon Gateway i Lund. Lämplig bostadsort är Lund med omnejd.Möjligheter

Du får möjlighet att arbeta i ett litet entreprenörsdrivet läkemedelsföretag, som ligger i forskningsfronten inom immunonkologi och vars forskning kan komma att göra stor skillnad för patienter med bl.a. icke-småcellig lungcancer och bukspottkörtelcancer.

Denna tjänst är en nyckelposition i en växande organisation där struktur och arbetssätt blir viktiga att samordna. Här finns stora möjligheter att vidareutvecklas i rollen.


Kontaktinformation

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna Catharina Herbertsson eller Eva Runnerström, rekryteringskonsulter på PeakSearch.

E: catharina.herbertsson@peaksearch.se
M: +46 706 152 772

E: eva.runnerstrom@peaksearch.se
M: +46 701 725 379


Ansökan

Ansök gärna direkt på PeakSearch hemsida, http://www.peaksearch.se