LINK SWEDEN ABs verksamhet startade 1991, men LINKs produkter har funnits på den svenska marknaden sedan 1970-talet.

Vår verksamhet utgörs av marknadsföring och försäljning av medicintekniska produkter såsom ortopediska implantat, kirurgiska och ortopediska instrument och utrustning, samt förbrukningsmaterial till svensk sjukvård.

Våra kunder finns inom svensk ortopedkirurgisk verksamhet på sjukhus och andra vårdinrättningar och inom såväl offentlig som privat regi.

LINK SWEDEN hanterar försäljning av varor för över 135 Mkr per år, varav höftprodukter står för drygt 70% av denna försäljning. Vi säljer över 11.000 höfter på ett år och är marknadsledande inom ortopedisk ledersättningskirurgi - främst höftimplantat, men även knä- och axelimplantat.

Huvuddelen av vårt produktsortiment avser tyska moderbolaget Waldemar LINK GmbH:s välrenommerade sortiment av ortopediska implantat och instrument. LINKs höftimplantat hör till landets mest använda implantat. Vi är dessutom agent på den svenska marknaden för Lima Orthopaedics Sweden AB samt återförsäljare av såg-& borrutrustning och blodtomhetsmanchetter.

I samarbete med våra tillverkare bedrivs forskning och produktutveckling för att kunna leverera välfungerande produkter med utmärkta långtidsresultat.

Vårt arbete genomsyras av engagemang, omtanke och kompetens i syfte att bistå kunder med att förbättra patienters livskvalitet.

Vi är idag 25 kollegor, varav 17 medarbetare arbetar vid vårt huvudkontor i Åkersberga och övriga 8 utgår från andra delar av landet i sin tjänsteutövning. Tack vare stadig ökad efterfrågan av våra produkter söker vi förstärkning till vårt LINK-team!

Läs mer

TILLSATT - Regionansvarig Säljare mellersta Sverige

Attraktiv möjlighet i ett framgångsrikt och mycket trevligt bolag med marknadsledande, högkvalitativa produkter

Regionen omfattar beroende av bostadsort fem (5) av följande regioner: Dalarna, Jämtland, Södermanland, Värmland, Västmanland, Örebro, Uddevalla/Trollhättan, Skövde/Lidköping

Kunder: offentliga och privata ortopedkliniker

Tjänsten är en tillsvisadareanställning med rapportering till Försäljningschef med arbete från hemmakontor.

Vi söker en ny Regionansvarig Säljare mellersta Sverige till vårt härliga LINK-team tack vare vår fantastiska tillväxt!

Du kommer ansvara för kundrelationer och försäljning från vår starka produktportfölj bestående av medicintekniska produkter av ledimplantat med tillhörande utrustning, borr- och sågutrustning.

Du har ett starkt driv att göra skillnad och fokuserar på framgångsrika och långsiktiga samarbeten med våra kunder genom planering och genomförande samt övervakning av försäljningsutvecklingen i din region.

Goda relationer med kunderna upprätthålls via kundbesök och produktsupport samt utbildning. En stor del av din tid innebär operationsnärvaro, varmed erfarenhet av delaktighet på operationssalen är meriterande.

Du blir en viktig kugge i vårt framgångsrika LINK-team! Du har erfarenhet av att strukturera upp din säljaktivitet på egen hand och att arbeta självständigt, men vill också dela ansvaret med dina säljkollegor för att upprätthålla ett förstklassigt säljteam. Säljteamet består av 8 säljare med ansvar för olika regioner. Du har även ett nära samarbete med Logistik, Produkt/Marknad och Finans för att hantera frågor som rör regionens kunder.

Du har en bakgrund som framgångsrik medicinteknisk säljare, gärna med erfarenhet från ortopedi. Alternativt så är du en Operationssjuksköterska med intresse och talang för försäljning.

Det är meriterande om du har en bakgrund som operationssjuksköterska eller har erfarenhet som kliniskt stöd i operationsmiljö. Du har goda kunskaper i engelska samt vana att arbeta med CRM-system och MS Office 365.

Möjligheter med tjänsten
- LINK SWEDEN är ett väldigt trevligt företag med en attraktiv kultur, hållbara värderingar och hög trivsel
- Liten, flexibel och framgångsrik svensk organisation, men även del i en ”större”, välmående och långsiktig privatägd koncern
- Stor möjlighet att påverka och utveckla den svenska organisationen då alla medarbetare är viktiga och gör skillnad
- Att utvecklas professionellt och kunskapsmässigt i ett nära samarbete med kollegor och kunder
- Möjlighet att vara med och bidra till människors bättre hälsa genom att sälja våra fantastiska produkter.

Den vi söker - profil

Erfarenhet, kunskap och kvalifikationer
- Erfarenhet av framgångsrik försäljning gärna inom medicinsk teknik
- Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning till operationssjukvård och/eller ortopedi
- Alternativt, Operationssjuksköterska med intresse och talang för försäljning
- Erfarenhet som kliniskt stöd i operationsmiljö, gärna inom ortopedi
- Flytande svenska och god engelska
- MS office 365
- Erfarenhet från upphandlingsarbete är meriterande
- Erfarenhet från CRM system är meriterande


Kompetens och personlighet
- Stark relations- och nätverksbyggare
- Duktig kommunikatör och pedagog
- Kund- och serviceinriktad med fokus på närvaro i klinik
- Långsiktig och uthållig i sälj- och relationsarbetet
- Strukturerad, noggrann och kvalitetsinriktad
- Självgående och effektiv
- God samarbetsförmåga
- Positiv med fokus på möjligheter.

Kontakt
För kontakt, information och dialog om tjänsten som Regionansvarig Säljare, välkommen att kontakta Andrea Backlund eller Magnus Klingberg, ansvariga Rekryteringskonsulter på PeakSearch

andrea.backlund@peaksearch.se
+46-70 235 67 96
magnus.klingberg@peaksearch.se
+46-70 678 09 92