”Med stort engagemang, kundorientering och gedigen kunskap bidrar vi till våra kunders framgångar”

Scandinavian Regulatory Services, SRS, är ett svenskt konsultbolag som har funnits i mer än 30 år.

Vi finns i Danderyd, Stockholm och erbjuder expertis inom regulatoriska och kvalitetsrelaterade frågor till företag inom främst läkemedel och medicinteknik men även inom livsmedel och kosmetik.
Vi är ett växande företag, med 20-talet anställda, som arbetar med svenska och internationella företag.

Vår ambition är att vara lika viktig för kunden som kunden är för oss - en konsult från SRS är ett kompetent tillskott till uppdragsgivarens organisation.

Läs mer

Regulatorisk Chef Läkemedel

Tag chansen att bli en viktig del av vårt engagerade, kunniga och samspelta team som brinner för Regulatory Affairs och nöjda kunder

Med stort engagemang, kundorientering och gedigen kunskap bidrar vi till våra kunders framgångar


Tag chansen att bli en viktig del av vårt engagerade, kunniga och samspelta team som brinner för Regulatory Affairs och nöjda kunder

Vill du leda och utveckla en grupp erfarna och duktiga medarbetare? Vill du bidra i den fortsatta utvecklingen av SRS och vårt erbjudande? Vill du få eget ansvar för spännande uppdrag och en hög grad av flexibilitet i ditt jobb? Gå med i vårt team och bli vår nya Regulatoriska Chef för läkemedel!

SRS söker nu en Regulatorisk Chef Läkemedel, som vill fortsätta vidareutveckla SRS konsultverksamhet inom området läkemedel.

I rollen kommer du leda en grupp av erfarna konsulter (nu 5 medarbetare) inom Regulatory Affairs samt vara med och utveckla och vara medansvarig för marknadsföring av våra läkemedelstjänster (QA och RA). Du kommer även, i den mån tiden tillåter, agera som Senior regulatorisk konsult inom läkemedel.

Vem är vår nya Regulatoriska chef för läkemedel?
För att trivas hos oss tror vi att du är en engagerad, positiv och social person med energi. Du tycker att det är roligt att arbeta med människor och relationer för att bidra till individens, gruppens och kundens utveckling. I ditt arbete sätter du alltid människan i fokus genom att vara inlyssnande, kreativ, flexibel, initiativrik och drivande.

Som ledare har du erfarenhet av att få människor att arbeta mot gemensamma mål och förmågan att skapa en miljö där ledstjärnorna är engagemang, samarbete, utveckling och arbetsglädje.

Vi ser gärna att du har intresse av att vara delaktig i vidareutveckling och synliggörande av företagets tjänster och erbjudande.

Som ledare är det viktigt att du är välorganiserad, en duktig kommunikatör och är bekväm med att fatta beslut.

Möjligheter med rollen
- Vara en nyckelspelare som ledare för den fortsatta utvecklingen av RA verksamheten på SRS vilken har en stor potential för framtiden
- Leda, växa, utveckla och samarbeta med ett fantastiskt team av engagerade, positiva och kunniga medarbetare
- Vara en viktig del av SRS utvecklingsresa tillsammans med ett engagerat team som vill utvecklas och som har fokus på samarbete, kundnöjdhet och arbetsglädje
- Som ledare och medlem i SRS ledningsgrupp bidra med kunskap och idéer för verksamhetens utveckling
- Vara del av, och leva efter SRS Värdegrund som bygger på “Engagemang”, “Expertis”, “Integritet” och “Flexibilitet”.

PeakSearch kontakt
För mer information, dialog och matchning för den aktuella rollen på SRS.

Magnus Klingberg, Senior Rekryteringskonsult
magnus.klingberg@peaksearch.se
+46(0)70-678 09 92
https://peaksearch.se/