Mundipharma AB är ett forskande läkemedelsföretag som ingår i en internationell grupp associerade företag där alla arbetar främst med fokus på smärtbehandling, astma/KOL och onkologi. Vi är alla privatägda entreprenörsinriktade företag med ett gemensamt engagemang inom forskning och utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning, utbildning, distribution och licensiering av receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra sjukvårdsprodukter.

Bolagen heter Mundipharma i större delen av världen, NAPP Pharmaceuticals i Storbritannien och Purdue i USA. I Sverige startade Mundipharma 1998 och är stationerat i Göteborg. Mundipharma arbetar aktivt för ett ökat kunskapsutbyte och för att tillsammans med sjukvården förbättra vård av patienter.

Vi är ett företag med höga mål, kompetent personal och stor erfarenhet och kunskap inom smärta. Vårt mål är att få fler människor att må bra och fungera i vardagen genom att erbjuda högkvalitativa läkemedel och utbildningar.

 

District Manager Andningsvägar Södra Stockholm TILLSATT

Rollen som District Manager Andningsvägar (DM)
Är du redo för en ny utmaning och vill bli en del av ett framgångsrikt tillväxtföretag?

Mundipharma är ett privatägt företag där varje marknad, i det här fallet Sverige, agerar med stort självbestämmande över strategi och aktiviteter. Företaget är samtidigt resursstarkt och har en stabil finansiell plattform med framgångsrik forskning och en attraktiv pipeline.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vi söker nu en hungrig och driven District Manager, som ska ansvara för Södra Stockholm och Södermanland (samt Gotland). Du kommer att ingå i ett team om nio personer och rapporterar till Business Unit Manager. Huvudkontoret är beläget i Göteborg, och det finns även en regional lokal i Stockholm (Lilla Essingen).

District Manager (DM) ansvarar för försäljningen av företagets läkemedel inom Andningsvägar (Astma/KOL) i regionen. I det ingår planering, genomförande och uppföljning av olika sälj- och marknadsaktiviteter i regionen. Målsättningen med tjänsten är att åstadkomma riktigt bra försäljningsresultat i regionen för de aktuella produkterna i portföljen.

Den nya astma produkten Flutiform® är huvudfokus i säljarbetet i regionen. Flutiform® är en kombination av den inflammationshämmande substansen flutikason och den långverkande luftrörsvidgaren formoterol. I dag finns inget annat kombinationspreparat med samma substanser på marknaden.

Den vi söker
Vi söker en framgångsrik, självgående och resultatorienterad District Manager som drivs av affärer och säljresultat och motiveras av tuffa utmaningar. Det är en fördel om du har erfarenhet från terapiområdet andningsvägar (ej krav) och tidigare har arbetat med primärvård.

Du är duktig på att få kontakt med människor och bygga goda och varaktiga relationer som leder till affärsresultat.

Du är en riktigt bra kommunikatör och lyssnare för att förstå kundernas behov.

Du är engagerad och självgående med en stark och uthållig motor.

Du ser möjligheter, är konstruktiv och positiv i din attityd och inställning.

Du skall vara en bra lagspelare som samarbetar, utvecklar och stödjer övriga kollegor och teammedlemmar för att skapa synergier och nå ännu längre.

För att vara kvalificerad för tjänsten som District Manager skall ha en godkänd LIF utbildning, flera års erfarenhet av försäljning av läkemedel, rent körkort, god kunskap i MS office och CRM-system samt god kunskap i engelska.

Kontakt
För information, frågor och intresseanmälan för tjänsten som District Manager, kontakta;
Joakim Follmer Hansen, Rekryteringskonsult på PeakSearch
Tel +46-(0)8-545 00 100, +46-(0)72-585 95 07

Magnus Klingberg, Rekryteringskonsult på PeakSearch.
Tel +46-(0)8 545 00 100, +46 (0)70 678 09 92
E-post magnus.klingberg@peaksearch.se
Ansök direkt på http://www.peaksearch.se