VI HJÄLPER ORGANISATIONER ATT ARBETA SMARTARE
Vem säger nej till snabb och korrekt information?
Vi tar ansvar för att du uppnår mätbara besparingar vad gäller tid och kostnader. Oavsett verksamhet. Du får fullständig kontroll över dina informationskällor och transparens i hela organisationen. Det ger mätbara besparingar av både tid och kostnader.
KIBI är sedan 1998 en pålitlig partner och leverantör till ledande sjukhus, banker, försäkringsbolag och ett stort antal företag, både stora som små, liksom ett hundratal redovisningskonsulter i hela Norden.
Våra lösningar är enkla att använda och antar utmaningen att leverera individuellt anpassade tjänster till olika organisationer i skilda branscher.
För att skapa bästa möjliga resultat utvecklar KIBI egna programvarulösningar och samarbetar dessutom med partners i USA, Tyskland, Italien och Kanada. Bättre förutsättningar att nå de bästa lösningarna finns inte.
KIBI arbetar målmedvetet för att hitta innovativa lösningar på uppdragsgivarnas utmaningar.
Vi följer våra värderingar: nordiskt, innovativt, engagerat och empatiskt, eller som vi uttrycker det på engelska; Nordic, Innovation, Commitment, Empathy
Vi ser möjligheterna. Kanske därför våra kunder slår fast devisen: ”det är N.I.C.E. att samarbeta med KIBI!”.

N.I.C.E
På KIBI ger vi ordet nice en ny innebörd. För oss omsluter det våra värderingar: nordiskt – innovation – engagemang (commitment) – empati.
“Som företag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål genom innovation, engagemang och en passion för yrket. Vi vill också påverka utanför vår affärsvärld, och det är därför som empati är en av våra grundläggande värderingar. Sedan KIBI grundades har vi som företag och jag personligen varit involverade i flera miljörelaterade och humanitära projekt. För mig är det självklart att alla måste bidra utifrån sina förutsättningar för att göra världen bättre”, säger Robert Cygnaeus, vd för KIBI.
Vi stöder de två ideella organisationerna Unicef och Sustainable Seas.
 
Nyckelfördelar:
• Optimera din verksamhet – genom att automatisera dina processer
• Förbättra ditt beslutsfattande – tack vare snabb och enkel åtkomst till all den information som du behöver
• Implementerar dina strategier – med snabb och pålitlig övervakning och rapportering på plats
• Säkerställ informationsintegriteten i din verksamhet – genom ett kompatibelt och kraftfullt system
• Förenkla din kommunikation – så att du får tillgång till viktig information – var som helst, när som helst

 

Marknadsansvarig Norden

Vi söker en nyckelspelare för företaget fortsatta utveckling

Tre affärsområden på KIBI
Oavsett inom vilken typ av organisation du arbetar, kan KIBI förbättra dina informationsprocesser genom att ge dig tillgång till snabb och felfri information i rätt tid. Våra lösningar höjer kvaliteten på informationen och samtidigt kapar kostnader. Det är där vi gör skillnad.
Tack vare våra ”smarta” lösningar kan du förbättra dina informationsprocesser.
KIBI hjälper organisationer att arbeta smartare. För mer information om KIBI gå gärna in på http://www.kibi-group.com.

KIBI utvecklar tjänster inom tre huvudsakliga områden; Medicinska Journaler (Healthcare),
, Informationshantering och Approve-IT Fakturahantering.

KIBI har haft en mycket positiv utveckling inom de tre aktuella affärsområdena. Medicinska Journaler (Healthcare) står för närvarande för ca 50 % av omsättningen medan Approve-IT Fakturahantering och Informationshantering står för resterande 50 % av försäljningen.

Tjänsten som Marknadsansvarig Norden
KIBI har haft en stark utveckling under de senaste åren och har en målsättning att fortsätta växa och utveckla företaget. För att kunna göra det vill KIBI utveckla marknadsföringen vidare och förstärker därför med en Marknadsansvarig Norden.

Tjänsten som Marknadsansvarig Norden är en helt nyinrättad roll med syfte att utveckla KIBIs marknadsföring i Norden på olika nivåer.

Tjänsten rapporterar direkt till företagets Nordiska Vd och är placerad på KIBIs Nordiska huvudkontor vid Norrtull i centrala Stockholm.

Ansvarsområden
· Ansvar för KIBI koncernens marknadsföring (för närvarande i Norden, 4 länder)
· Ansvar för 2 marknadsförare (1,5 heltidstjänster) på marknadsavdelningen
· Ansvar för strategisk marknadsplanering och det operativa marknadsarbetet för såväl koncernen, som för de 3 affärsområdena och de 4 länderna
· Ansvar för marknadsbudgeten för koncernen och de 3 affärsområdena i samråd med Country Manager och Business Unit manager
· Ansvar för marknadsbevakning och marknadsanalys
· Ansvar för intern kommunikation
· Ansvar för att utveckla företagets kommunikationsplattform inklusive målgrupps- och kanalstrategi på olika nivåer
· Ansvar för att utveckla KIBI varumärket i det högt prioriterade affärsområdet CARE
· Ansvar för en optimal koordinering av marknadsföringen mellan de nordiska länderna
· Leda och koordinera marknadsaktiviteter tillsammans med medarbetare på marknadsavdelningen och ansvariga i affärsområdena
· Ansvar för kontakt, upphandling och samordning av konsulter inom t ex web, reklam, PR, och kommunikation

Den vi söker
Vi söker en framgångsrik och kreativ marknadsförare som brinner för affärer och resultat. Du har erfarenhet från marknadsföring inom business to business och gärna mot hälso- och sjukvård.

Du är en duktig marknadsstrateg och driven projektledare med mycket god förmåga att förstå behoven i marknaden och leverera rätt marknadskommunikation, aktiviteter och lösningar.
Du är en samarbetsinriktad ledarprofil med förmåga att engagera andra i företaget för marknadsföring och marknadskommunikation. Samtidigt är det viktigt att du driver projekt och aktiviteter på ett strukturerat och effektivt sätt mot klara milestones och deadlines.

Profil

· Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
· Erfarenhet från marknadsansvar från business to business
· Erfarenhet från marknadsansvar från verksamhet med inriktning på hälso- och sjukvård (healthcare) (t ex Medicinsk teknik, Sjukvårdsutrustning, tjänster, Diagnostik, IT-healthcare, läkemedel eller liknande)
· Relevant aktuell expertkunskap inom marknadsföring och marknadskommunikation
· God kunskap om svensk sjukvård och dess funktion
· Kunskap om sjukvård inom övriga nordiska länder är meriterande
· Väl utvecklad strategisk förmåga
· Förmåga att som Projektledare; leda, kreera, initiera, driva, koordinera, genomföra, avsluta och följa upp projekt och aktiviteter mot bestämda mål, planer och deadlines
· Duktig på samarbete och relationsbyggande
· Hög integritet
· Välorganiserad och strukturerad i sitt sätt att arbeta
· Duktig kommunikatör i tal och skrift (svenska och engelska)
· Van användare av MS office
· Möjlighet att resa frekvent i Norden

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten som Marknadsansvarig Norden, välkommen att kontakta Magnus Klingberg, Rekryteringskonsult på PeakSearch. Ansök gärna direkt på http://www.peaksearch.se.

Tel 08-545 00 100
Mob 070-678 09 92
E-post magnus.klingberg@peaksearch.se