Aktiv Ortopedteknik
Aktiv Ortopedteknik driver idag ortopedtekniska center på 18 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock Scandinavia Group, en av Nordens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv. För mer information om Aktiv Ortopedteknik och Ottobock Scandinavia Group gå in på http://www.aktivortopedteknik.se och http://www.ottobock.se.

Otto Bock
Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet – Quality for life.
Tillsammans med våra dotterbolag Aktiv Ortopedteknik och Respecta tillhandahåller vi proteser, ortoser, rullstolar och ortopediska tjänster till kunder och slutanvändare via fler än 30 egna center över hela Sverige och Finland.
Ottobock Scandinavia Group har över 630 anställda och en årlig omsättning på cirka 110 MEUR. Vårt moderbolag, Ottobock Healthcare, är verksamt på 50 marknader över hela världen har en årlig omsättning på cirka 870 MEUR.
Vår vision - Quality for life
Vår vision är att utmärka oss som världsledande när det gäller att upprätthålla och återskapa människors oberoende.
Detta gör vi genom att hjälpa människor att öka sitt fysiska välmående, självförtroende, oberoende och rörlighet genom högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter, tjänster och utbildningar.

Ottobock Scandinavia i korthet
· Nordens ledande företag inom ortopedtekniska produkter och tjänster
· 630+ anställda i 4 länder, varav ca 120 personer vid huvudkontoret i Norrköping
· Produkter via Otto Bock Scandinavia AB: Proteser, ortoser och rullstolar/sitthjälpmedel
· Ortopedteknisk service via två dotterbolag: Aktiv Ortopedteknik och Respecta
· Konsumentprodukter via dotterbolaget: Rehband Stockholm

 

Ortopedingenjörer Stockholm TILLSATT

Ortopedingenjör
Tjänst: Legitimerad Ortopedingenjör, Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Affärsområde: Otto Bock Scandinavia Group (OBSG) Medical Care

Rapporterar till: Handläggarchef

Lokalisering: Aktiv Ortopedteknik Stockholm (Danderyd, Norrtälje, Södertälje, Vasastan)

Om tjänsten som Ortopedingenjör
Ortopedingenjören är en nyckelspelare i verksamheten som ansvarig för att optimera behandlingslösningar för patienter med funktionsbortfall.
Aktiv Ortopedteknik Stockholm är i en expansiv utvecklingsfas och vi söker därför flera duktiga Ortopedingenjörer till våra ortopedtekniska kliniker i Stockholm. Som ledande inom ortopedteknik i regionen utvecklar vi ständigt vårt sätt att arbeta för att leverera högsta upplevda kvalitet för patienter och partners i sjukvården. Därför är ambitionen att ligga i den absoluta framkanten av utvecklingen när det gäller klinisk innovation och den senaste tekniken inom ortopedteknik.
Som Ortopedingenjör hos oss på Aktiv Ortopedteknik kombinerar ett stort eget ansvar med internt teamarbete och samverkan med viktiga partners i sjukvården. Du har en viktig roll i vår fortsatta kliniska utveckling. Det innebär stort inflytande och att vi sätter stort värde på idéer och nytänkande som kan bidra till mervärde för verksamheten.

Syfte med tjänsten
Målet är att patienter med funktionsbortfall skall förses med en behandlingslösning som ökar deras möjlighet till aktivitet och delaktighet.

Kravprofil
Kunskap och erfarenhet:
· Legitimation för Ortopedingenjör alternativt sjukgymnast eller naprapat med relevant erfarenhet och kompetens
· Utmärkta teoretiska och praktiska kunskaper inom området
· Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift
· Körkort
· Datorvana (Officepaketet)

Personlighet och beteende:
· Utmärkt social förmåga
· Lösningsorienterad och utvecklingsinriktad
· Samarbetsförmåga
· Respektfullt beteende
· Tillitsfull
· Ansvarstagande
· Serviceinriktad – brinner för att hjälpa patienten
· Kunna premiera framgång

Möjligheter med tjänsten
Arbetet som Ortopedingenjör på Aktiv Ortopedteknik är roligt och omväxlande och du får möjligheten att arbeta inom många olika behandlingsområden med ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment. Du blir en nyckelspelare som samarbetar med kollegor och ingår i tvärfunktionella team. Rollen som Ortopedingenjör på Aktiv Ortopedteknik ger stora möjligheter till inflytande över verksamheten och möjligheten att påverka genom idéer, problemlösning och nytänkande.

Aktiv Ortopedteknik Stockholm är ett sammansvetsat team där alla bidrar med sitt kunnande och engagemang. Vi arbetar gemensamt för att utveckla och förbättra vårt sätt att arbeta. Vi värnar om en trevlig arbetsmiljö med hög trivsel och positiv atmosfär. För rätt person,
baserat på tidigare erfarenhet och kunskap, ges stor möjlighet till utveckling och utökat ansvar.

Kontakt
För mer information om tjänsten som Ortopedingenjör på Aktiv Ortopedteknik kontakta Jenny Ringh eller Magnus Klingberg, Rekryteringskonsulter på PeakSearch.
Tel: +46-(0)8-545 00 100
jenny@peaksearch.se
070-235 81 99

magnus.klingberg@peaksearch.se

Ansök direkt på http://www.peaksearch.se