Vi söker för kunds räkning en duktig Produktionsledare. Kunden är ett internationellt tillverkningsföretag med både utveckling och produktion. Tjänsten är placerad i södra Sverige.

 

Produktionsledare södra Sverige TILLSATT

I rollen som Produktionsledare har du direkt personalansvar för ca 25 personer och du planerar, leder och fördelar arbetet inom gruppen, som arbetar med produktion. Du ansvarar för personalens vidareutveckling och arbetar kontinuerligt med förbättring av arbetsmiljön. Du utreder och hanterar händelser inom produktionen, granskar och skriver produktionsdokument samt ansvarar för att förbereda inför inspektioner från myndigheter från olika länder. I rollen ingår att upprätta omkostnads- och investeringsbudget samt arbeta strategiskt vad gäller underhåll, utrustning och lokaler. Du ingår i produktionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Produktionschefen.

Du erbjuds en intressant tjänst i ett snabbt växande företag med höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter.

Den vi söker
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av ledarskap. Eftergymnasial utbildning, gärna ingenjörsexamen ses som en merit. Tjänsten kräver att Du har en gedigen erfarenhet av ledarrollen.
Som person ser vi att Du är en trygg och tydlig ledare med god kommunikations- och planeringsförmåga samt har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Du motiverar och engagerar din personal för att tillsammans nå uppsatta mål. Viktiga egenskaper är att vara en god lyssnare med förmåga att coacha personalen. Du ser till helheten och samarbetar över gränser för att skapa bästa resultat och laganda. Erfarenhet av LEAN-arbete ses som en fördel.
Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och har goda IT-kunskaper.

Erfarenheter, färdigheter och kompetenser

• Minst 5 års erfarenhet av ledarskap
• Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
• Erfarenhet av LEAN-arbete är en fördel
• Förmåga att initiera, organisera, genomföra och följa upp aktiviteter enligt uppsatta mål
• Förmåga att leda och stötta personer för individuell utveckling. Kunna motivera andra och sätta lämpliga normer för beteende. Lyssna och kommunicera proaktivt, visa respekt för andra.
• Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
• Utmärkt kommunikationsförmåga, både verbalt och skriftligen
• Sätter höga normer för kvalitet och kvantitet, följer procedurer och tidsramar

Kontaktinformation

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna Catharina Herbertsson eller Eva Runnerström, rekryteringskonsulter på PeakSearch.

e-mail: catharina.herbertsson@peaksearch.se
mobil: +46 706 15 27 72
e-mail: eva.runnerstrom@peaksearch.se
mobil: +46-701 72 53 79

Ansökan
Ansök gärna direkt på PeakSearch hemsida, http://www.peaksearch.se