SHL Group

SHL Group utvecklar och producerar produkter för injektion och inhalation av läkemedel. Med verksamhet i Taiwan, Kina, Sverige och USA är SHL Group världens största leverantör av auto-injektorer. Bland våra kunder finns världens största läkemedels- och bioteknikbolag. SHL Group bildades 1989 och har idag totalt drygt 3700 medarbetare varav ca 100 på SHL Group AB i Nacka Strand.

För mer information om SHL Group, besök http://www.shl-group.com

 

3 Projektledare till SHL Group

Möjlighet att vara med i utvecklingen av innovativa lösningar för injektion och inhalation - TILLSATT

3 Projektledare till SHL Group

Möjlighet att vara med i utvecklingen av innovativa lösningar för injektion och inhalation

Projektledare till SHL Group

Tjänsterna: 2 Projektledare till avdelningen Project Management, 1 Projektledare till avdelningen Research & Innovation
(tillsvidareanställningar med tillträde snarast möjligt)

Rapporterar till: Director Project Management respektive Vice President Innovation, Nacka Strand

Lokalisering: SHL Group, Nacka Strand

Tjänsterna som Projektledare
Vill du jobba med produkter som förbättrar livet för människor? Vill du utvecklas långsiktigt i ett tillväxtföretag som kontinuerligt stärker sin ställning på marknaden genom innovativa produkter? Då är detta rätt tjänst för dig!

SHL Group AB (Scandinavian Health Ltd) erbjuder dig ett varierande och utmanande jobb i en global organisation där vi tillsammans utvecklar och tillverkar produkter för injektion och inhalation av läkemedel som förbättrar människors hälsa. Våra kundrelationer är långsiktiga, och vi vill ha en långsiktig och värdeskapande relation till dig som medarbetare. Din personliga utveckling på jobbet är därför viktig, liksom att vi trivs och har kul tillsammans.

Vi söker nu 3 Projektledare till de två avdelningarna Project Management (2 Projektledare) och Innovation (1 Projektledare).

Projektledare Project Management
Som Projektledare kommer du att ingå i Project Management, en avdelning med 15 medarbetare och ett antal konsulter. Avdelningen leder projekt som skapar värdehöjande och säkra injektions- och inhalationsprodukter för patienter, vårdgivare och läkemedelsindustrin. Efterfrågan på marknaden växer och vi behöver din hjälp för att skapa framtidens innovativa produkter. Ditt uppdrag som Projektledare är att driva större och mindre produktutvecklingsprojekt från start till slut.
Projektledaren är huvudansvarig för projekten vilket innebär att upprätthålla en professionell, kontinuerlig dialog och relation med kunden samt leda en intern tvärfunktionell projektgrupp. Projektgruppen består bland annat av specialister inom, industri design, mekanisk design, risk management, QA, RA, test och produktion. Projekten är internationella och omfattar kontakter med kunder i olika delar av världen samt med SHLs verksamheter i Nacka Strand, Taiwan och Florida.


Projektledare Research & Innovation
Som Projektledare Research & Innovation ingår du i avdelningen Innovation som är inriktad på att utveckla morgondagens lösningar inom drug delivery med fokus på injektorer och inhalatorer. Ambitionen är att utifrån behoven i marknaden (t ex patienter och läkemedelsindustri) identifiera och utveckla innovativa tekniska lösningar som medför tydliga fördelar för patienterna. Projektledaren ansvarar för att planera, budgetera, leda, driva, genomföra och dokumentera innovativa och relevanta utvecklingsprojekt som kan generera mervärde för patienter, sjukvård och läkemedelsindustri. Arbetet är tvärvetenskapligt och tvärfunktionellt och innebär ett nära samarbete med många olika specialister internt inom SHL Group (t ex konstruktion, marknad, mjukvara, tekniska beräkningar, design med flera) i Nacka Strand, Taiwan och i Florida. Projektledaren har även kontakt med marknaden, t ex olika patientgrupper för att identifiera behov och testa olika lösningar. Projekten genomförs med en definierad process delvis baserad på agila metoder.

Resor till både kunder och till produktionsanläggningen i Taiwan samt utvecklingskontoret i Florida ingår i tjänsterna.

Möjligheter med tjänsterna som Projektledare

· Som Projektledare blir du en nyckelspelare i SHL Group, ett snabbväxande världsledande företag med global närvaro, innovativa produkter och långsiktiga kundrelationer
· Som Projektledare blir du en av nyckelpersonerna i SHL Groups satsning på att utveckla nya innovativa medicintekniska produkter och lösningar som tillför mervärde för patienter och kunder
· Som Projektledare får du möjligheten att vara med på en spännande resa tillsammans med många duktiga kollegor i olika avdelningar från olika delar av världen
· SHL Group är en attraktiv arbetsgivare med stort fokus på trivsel, medbestämmande, samarbete, gemenskap och personlig utveckling. Företaget erbjuder goda villkor och förmåner.

Profil

Kvalifikationer
· Civil- eller högskoleingenjör
· Flytande svenska och engelska i tal och skrift
· Gedigen erfarenhet av projektledning

Vi värdesätter erfarenhet och intresse av:
· Att coacha och leda projektgrupper
· Erfarenhet från arbete med utveckling/produktion av Medicintekniska produkter och kunskap om dess regelverk är en fördel
· Projektledning, gärna ifrån komplexa internationella och tvärfunktionella projekt
· Vilja och driv i att leda, koordinera och samarbeta med kunder och kollegor i en internationell mångkulturell miljö
· Kommunikation med kravställande kunder från stora läkemedelstillverkare
· Insikter och förståelse av marknadens behov för utveckling av anpassade tekniska lösningar (Projektledare Innovation)

Övriga relevanta kompetenser för tjänsterna som Projektledare;
· Uthållighet och förmåga att leda, driva och implementera stora projekt tvärfunktionellt i en komplex matris som involverar olika avdelningar, specialister och kulturer
· Starkt driv med förmåga att ta initiativ, interagera, påverka, kommunicera och komma till beslut för att kunna nå projektmål och hålla tidsplaner
· God förmåga att planera och organisera sitt arbete, är effektiv och leveransinriktad
· Kundorienterad med fokus på kvalitet och kundnöjdhet
· God relationsbyggare och duktig på samarbete
· Stark och tydlig kommunikatör
· Lära och utforska nya områden, hitta nya infallsvinklar, idéer och innovativa lösningar (Projektledare Innovation)
· Kunskap och erfarenhet av arbete med agila metoder är en fördel (Projektledare Innovation)

Vi vill att alla våra medarbetare ska vara utvecklingsinriktade, positiva, öppna och ambitiösa lagspelare. Vi värdesätter även personliga egenskaper som noggrannhet och sinne för detaljer.

Kontakt
Vid intresse eller frågor om tjänsterna som Projektledare på SHL Group är du välkommen att kontakta Magnus Klingberg eller Jenny Ringh, Rekryteringskonsulter på PeakSearch.

Kontaktuppgifter: magnus.klingberg@peaksearch, 070 678 09 92, 08 545 00 100.
jenny@peaksearch.se , 070-235 81 99, 08-545 00 100

Sök tjänsten direkt på http://www.peaksearch.se