Företag: Coloplast AB
Roll: Communication Manager
Placering: HQ i Kungsbacka

Företaget

Vår verksamhetsidé: Att göra livet lättare för människor med intima vårdbehov!

Coloplast är en framgångsrik dansk koncern sedan 1955 som utvecklar, tillverkar och marknadsför medicintekniska produkter inom affärsområdena stomivård, urologi- och kontinensvård samt sår- och hudvård för en global marknad. Koncernen har drygt 10 000 anställda och omsätter 16,5 miljarder kronor. Coloplast AB är det svenska dotterbolaget, med säte i Kungsbacka, 44 anställda, en omsättning på ca 400 mkr och en marknadsledande ställning inom flera områden.

Coloplast produkter gör skillnad och ger känsla av trygghet för användare med särskilda behov. För mer information kring företaget och våra produkter, se Coloplast hemsida
http://www.coloplast.se 

Communication Manager

Kort information:
Som kommunikationsansvarig arbetar du med den strategiska och taktiska planeringen av verksamhetens kommunikationsarbete, inklusive uppföljning. Du ansvarar också för det operativa kommunikationsarbetet. Befattningen innefattar även att agera stöd till ledning och övrig verksamhet i frågor inom kommunikationsområdet.

Rollen innefattar att realisera bolagets strategiska riktning för marknad och kommunikation samt säkerställa attraktions- och genomslagskraft för de fristående varumärkena i affärsområdets portfölj med tyngdpunkt på det kommunikativa. Dessutom ska du säkra hög effekt av marknads- och kommunikationsinvesteringarna. Du strävar efter ett integrerat arbetssätt där egna, köpta och förtjänade digitala och analoga kanaler samspelar och att alla initiativ ligger i linje med företagets riktlinjer och värderingar.

Mer information om tjänsten som Communication Manager på Coloplast i Kungsbacka kommer inom kort.

Ansvariga rekryteringskonsulter på PeakSearch:
Catharina Herbertsson och Eva Runnerström

Ansökan:
Skicka gärna ditt CV till:
E: catharina.herbertsson@peaksearch.se
M: +46 706 152 772
E: eva.runnerstrom@peaksearch.se
M: +46 701 725 379