Navamedic är ett framgångsrikt bolag med en bred produktportfölj inom både original- och generikaläkemedel, medicinteknik, medicinsk nutrition och OTC produkter.
Navamedic grundades 2002 och ingår i Navamedic AS, noterat på börsen i Oslo. Bolaget har kontor i Göteborg och i Oslo. Bolaget har cirka 30 anställda och står nu inför en mycket spännande situation med lansering av två nya originalläkemedel på den svenska marknaden.
Våra kunder som framförallt är sjuksköterskor och läkare finns främst på diabetes/endokrinologi avdelningar/mottagningar, obesitasmottagningar, urologimottagningar samt sårvårdsenheter.
Vi är ett bolag med stort engagemang i våra kunder och utvecklingen i branschen. Vi har ett brett produktsortiment med många välkända leverantörer. Vår ambition är att utveckla vår befintliga produktportfölj samt hitta ytterligare kompletterande produkter som bidrar till utveckling och framåtskridande hos våra kunder inom våra prioriterade områden: obesitas, urologi samt kvinnohälsa.
Vi är totalt 30 anställda i norden och Benelux varav 9 produktspecialister och har en omsättning på drygt 200MSEK.
För mer information besök http://www.navamedic.se.

 

TILLSATT Key Account Manager - Mälardalen

Möjligheter
Navamedic skall genom hög personell kompetens och rätt sortiment erbjuda sina kunder en unik samarbetspartner och genom sitt produktutbud främja behandling inom sina fokusområden – obesitas, urologi samt kvinnohälsa.

Navamedic har en stark ställning på den svenska och nordiska marknaden med gott rykte bland kunderna att marknadsföra högkvalitativa produkter tillverkade på ett miljövänligt vis och med hög leveranssäkerhet. Om man väljer att arbeta på Navamedic innebär det att:
• arbeta i ett företag med en tydlig målsättning att utvecklas och växa som ett ledande professionellt, kundorienterat och innovativt företag inom sina segment
• arbeta med produkter/artiklar ut mot sjukhus / mottagningar samt mot apoteken avseende bolagets OTC produkter
• arbeta i en ”platt” organisation med mycket korta beslutsvägar
• arbeta i ett växande bolag med stora ambitioner inför framtiden där du kommer att arbeta med stort eget ansvar på både strategisk och operativ nivå.
• bli del av ett kompetent team med ”familjär” stämning

Detta är en spännande möjlighet där du i huvudsak kommer att ansvara för försäljningen inom området obesitas i samarbete med beslutsfattare och KOL i Mälardalen. För rätt kandidat finns en potential för personlig och professionell utveckling.

Tjänsten
Navamedic söker en KAM i Mälardalen med fokus på Stockholmsområdet som huvudsakligen kommer att arbeta med läkemedel inom obesitas samt ha ansvar för en befintlig produktportfölj inom urologi och kvinnohälsa. Som KAM kommer du arbeta med beslutsfattare och Key Opinion Leaders inom terapiområdena för att säkerställa lyckade lanseringar. I och med att Navamedic är ett växande bolag med stora ambitioner inför framtiden kommer du arbeta med stort eget ansvar på både strategisk och operativ nivå. Vi ser gärna att du har en stark drivkraft att skapa goda affärsresultat och att du trivs med att träffa beslutsfattare, sjukvårdspersonal och patienter i din vardag. Bolaget är i en expansiv fas och ser gärna sökande med ambitioner och villighet att bidraga med egna initiativ för framgångsrika lanseringar. Du är också del av ett bolag där vi arbetar tätt med kollegorna där vi både får och ger hjälp till varandra för att utvecklas tillsammans.

Vi söker dig med erfarenhet inom försäljning till primärvård samt även till sjukhus och apotek. Du bor i Stockholmsområdet. Vi vill att du är affärsmässig, professionell och har kunskap om marknaden i stort samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande med tidigare säljerfarenhet inom nämnda fokusområden.

Om du tycker det är spännande att göra affärer och har en förmåga att jobba självständigt och engagerat med stor frihet under ansvar är du rätt person för Navamedic. Det är en fördel om du har kunskap inom obesitas och/eller urologi/gynekologi. Ditt geografiska ansvarsområde är Stockholm där huvuddelen av kunderna finns men även Västmanland, Gästrikland samt Sörmland inkluderas i ditt ansvarsområde. Övernattningarna är få – räkna med 20-30 per år och då i samband med mässor, konferenser etc..


Kvalifikationer
Krav:
Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård
Goda kunskaper i MS Office
Körkort

Önskvärt:
Kontaktnät inom bolagets fokusområde – obesitas och/eller urologi
2–3 års erfarenhet av försäljning

Språk:
Svenska och engelska; du bör kunna uttrycka dig väl inom båda språken i såväl tal som skrift

För mer information om tjänsten och förfrågningar– kontakta Jarl Molin, rekryteringskonsult på PeakSearch.
Mob: 070-560 20 56 jarl.molin@peaksearch.se http://www.peaksearch.se