Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nästan 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 7,5 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.

Recipharm Karlskoga tillverkar halvfasta beredningar, såsom krämer och geler. Dessa fylls i olika applikationer som till exempel tuber, plåster och sprutor. Företaget har ca 210 anställda.

För mer information besök företagets hemsida http://www.recipharm.com.

 

TILLSATT - Kvalitetschef, Recipharm i Karlskoga

Spännande ledaruppdrag till framgångsrik svensk läkemedelstillverkare

Kvalitetschef
Tjänsten: Chef QA/QC Recipharm Karlskoga (Kvalitetschef) tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt)

Rapporterar till: Verkställande direktören, Recipharm Karlskoga AB och ingår i ledningsgruppen

Lokalisering: Recipharm Karlskoga (veckopendling kan vara en möjlighet)

Tjänsten som Kvalitetschef

Är du en trygg och driven ledare med flera års erfarenhet av kvalitets- och ledningsarbete inom läkemedelsbranschen?

Då kan uppdraget som Kvalitetschef vara ditt nästa spännande steg i karriären.

På kvalitetsavdelningen leder och utvecklar du totalt ca 50 medarbetare, varav 3 direktrapporterande Gruppchefer. De tre Gruppcheferna ansvarar för Kvalitetssäkring, QC labb respektive QA/QC Industrialisering. Övriga medarbetare är experter och ingenjörer som arbetar med kundvård, materialfrågor, projekt, dokumenthanteringssystem, audits med mera.

Din huvuduppgift är personal- och verksamhetsutveckling. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du ansvarar för kvalitetssystemet, leder revisionsarbetet för avdelningen samt hanterar interna och externa kontakter, bland annat med kontraktskunder, leverantörer och myndigheter.

Kvalitetschefen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Fokus på ledarskap och utvecklingsarbete
Recipharm Karlskoga är inne i en spännande fas där ledarskap och verksamhetsutveckling är prioriterade områden.

Recipharm har en väl fungerande verksamhet med långsiktiga kundrelationer och en god lönsamhet.

Visionen är en ännu starkare kultur med hög trivsel där var och en ständigt söker utveckla sitt sätt att arbeta utifrån företagets mål och värderingar.

Målen för verksamheten och utvecklingsarbetet är relaterade till hur man skapar värde för kunderna. De viktigaste prioriteringarna är säkerhet/arbetsmiljö, kvalitet, leveranssäkerhet och ekonomi.

Möjligheter med rollen

• Som Kvalitetschef är du en nyckelspelare i Recipharm Karlskoga som är ett självständigt företag med stort självbestämmande, vilket ger stort inflytande över arbetet och korta beslutsvägar. Recipharm är ett finansiellt stabilt, ledande, respekterat och framgångsrikt företag i stark tillväxt
• Som Kvalitetschef har du ansvaret för att leda och utveckla Kvalitetsavdelningen tillsammans med 50 professionella medarbetare. Som medlem i ledningsgruppen har du en viktig del i företagets framtida utveckling och resultat
• Som Kvalitetschef får du möjligheten att vara med på en spännande resa tillsammans med många duktiga kollegor och medarbetare i ett företag med fokus på humanistiska värderingar, respekt för individen och en attraktiv arbetsmiljö
• Recipharm Karlskoga har ambitionen att utveckla sina ledare och anställda. I tjänsten som Kvalitetschef finns goda möjligheter till utveckling i rollen och inom Recipharm koncernen.

Profil

Vi söker en stark och dynamisk ledare med erfarenhet av att leda och utveckla kvalitetsarbete och medarbetare i läkemedelssektorn.

• Du har akademisk naturvetenskaplig utbildning eller motsvarande erfarenhet och kunskap
• Du har en gedigen erfarenhet från framgångsrikt ledarskap inom QA/QC i läkemedelsindustrin
• Du kan uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt obehindrat i både svenska och engelska. Du behärskar MS Office.

Förutom de formella och funktionsspecifika kompetenserna ser vi gärna att du brinner för ledarskap och besitter ledaregenskaper som;
• Stort intresse för människor och duktig relationsskapare
• Skarp kommunikatör
• Strateg med förmåga att lyfta blicken och prioritera det som skapar värde för verksamheten och kunderna
• Stabil och konstruktiv, med förmågan att se möjligheter och hitta lösningar
• Förmåga att effektivisera och förbättra (kvalitet och ekonomi).

Kontakt

Vid intresse eller frågor om tjänsten som Kvalitetschef på Recipharm Karlskoga AB är du välkommen att kontakta Magnus Klingberg, Rekryteringskonsult på PeakSearch.

Kontaktuppgifter: magnus.klingberg@peaksearch, 070 678 09 92, 08 545 00 100.

Sök tjänsten direkt på http://www.peaksearch.se